Rybí menu podle Marka Raditsche

Marek Raditsch
šéfkuchař tří restaurací Kampa Group

Celým kurzem nás provede šéfkuchař Marek Raditsch, který již přes 20 let vede prestižní restauraci Kampa Park Restaurant v Praze. Než se zde usadil, nasbíral cenné zkušenosti v zahraničí, například v New Yorku a vařil také v michelinských restauracích v Dánsku a Norsku. Ryby a mořské plody jsou jeho srdcovou záležitostí, a proto nás naučí, jak je správně zpracovat a upravit. 

Naše menu zahájíme provensálskou rybí polévkou s omáčkou Rouille, naučíme se připravit kapra na asijský způsob se sladkokyselou omáčkou, v dalším dílu Marek Raditsch ukáže, jak očistit a vyfiletovat lososa a steaky pak zprudka orestovat. Sivena šetrně upravíme pošírováním v páře a k němu připravíme omáčku beurre blanc a brambory Hasselback, filet candáta opečený na přepuštěném másle budeme servírovat se smetanovou paprikovou omáčkou. Dozvíme se, jak připravit tatarák z tuňáka, podávaný s avokádovým pyré a zlatým hřebem celého menu bude pražma královská, upečená v solné krustě. 

  • 11 lekcí
  • 7 kompletních receptů
  • 7 receptů k vytištění
  • 1 hodina a 56 minut

Marek Raditsch šéfkuchař tří restaurací Kampa Group číst více

Vstoupit do kurzu ZDARMA

Od 990 

  • 11 lekcí
  • 7 kompletních receptů
  • 7 receptů k vytištění
  • 1 hodina a 56 minut
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Možnost doživotního přístupu ke kurzu
  • Možnost spuštění na TV, PC, tabletu i mobilu

Celým kurzem nás provede šéfkuchař Marek Raditsch, který již přes 20 let vede prestižní restauraci Kampa Park Restaurant v Praze. Než se zde usadil, nasbíral cenné zkušenosti v zahraničí, například v New Yorku a vařil také v michelinských restauracích v Dánsku a Norsku. Ryby a mořské plody jsou jeho srdcovou záležitostí, a proto nás naučí, jak je správně zpracovat a upravit. 

Naše menu zahájíme provensálskou rybí polévkou s omáčkou Rouille, naučíme se připravit kapra na asijský způsob se sladkokyselou omáčkou, v dalším dílu Marek Raditsch ukáže, jak očistit a vyfiletovat lososa a steaky pak zprudka orestovat. Sivena šetrně upravíme pošírováním v páře a k němu připravíme omáčku beurre blanc a brambory Hasselback, filet candáta opečený na přepuštěném másle budeme servírovat se smetanovou paprikovou omáčkou. Dozvíme se, jak připravit tatarák z tuňáka, podávaný s avokádovým pyré a zlatým hřebem celého menu bude pražma královská, upečená v solné krustě. 

Představení kurzu

Lekce kurzu

  1. PŘEHRÁT PO REGISTRACI 05:10

  2. 03:44

  3. PŘEHRÁT PO REGISTRACI 13:34

  4. 18:17

  5. 10:06

  6. 16:26

  7. PŘEHRÁT PO REGISTRACI 11:24

  8. 13:10

  9. 13:01

  10. 10:09

  11. 01:08

Výhody tohoto kurzu

  • 11 lekcí

  • 1 hodina a 56 minut profesionálního videa

  • Certifikát o absolvování kurzu s podpisem

  • Interaktivní provázání jednotlivých dílů a postupů

Autor kurzu