2. Co se naučíme?

Po shlédnutí tohoto kurzu budete mít v malíčku nejen přípravu odpalovaného těsta, ale také jeho stříkání do různých tvarů, výrobu křupavé vrstvy a samozřejmě zdobení.

suroviny

postup

Helena Fléglová je zakladatelkou a majitelkou cukrářské školy HF Pastry Academy, kde vede oblíbené cukrářské kurzy. Snaží se o to, aby její studenti pochopili veškeré důležité technologické postupy, a tvoření malých sladkých dobrot jim přinášelo jen radost. Helena Fléglová nás provede celým procesem tvorby dezertů z odpalovaného těsta. Od přípravy základního těsta a jeho pečení, výroby craquelinu a různých krémů, až po zdobení úžasných éclairs, větrníků, i elegantní karamelové věže croquembouche, a to ještě není všechno.

  • 11 lekcí
  • 4 kompletní recepty

Helena Fléglová zakladatelka HF Pastry Academy číst více

Vstoupit do kurzu ZDARMA

  • 11 lekcí
  • 4 kompletní recepty
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Možnost doživotního přístupu ke kurzu
  • Možnost spuštění na TV, PC, tabletu i mobilu