2. Co se naučíme?
Po shlédnutí tohoto kurzu budete mít v malíčku nejen přípravu odpalovaného těsta, ale také jeho stříkání do různých tvarů, výrobu křupavé vrstvy a samozřejmě zdobení.
suroviny
postup
Helena Fléglová je zakladatelkou a majitelkou cukrářské školy HF Pastry Academy, kde vede oblíbené cukrářské kurzy. Snaží se o to, aby její studenti pochopili veškeré důležité technologické postupy, a tvoření malých sladkých dobrot jim přinášelo jen radost. Helena Fléglová nás provede celým procesem tvorby dezertů z odpalovaného těsta. Od přípravy základního těsta a jeho pečení, výroby craquelinu a různých krémů, až po zdobení úžasných éclairs, větrníků, i elegantní karamelové věže croquembouche, a to ještě není všechno.
Lekce kurzu
-
Seznamte se s lektorkou 04:32
-
Co se naučíme? 03:21
-
Výroba odpalovaného těsta 10:56
-
Výroba křupavé vrstvy 12:21
-
Stříkání odpalovaného těsta 21:02
-
Pečení odpalovaného těsta 11:24
-
Éclair Tiramisu 20:12
-
Extra pistáciový Paris-Brest 17:24
-
Domácí větrník se slaným karamelem 26:09
-
Croquembouche 21:53
-
Co jste se naučili 01:51