Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kurz dle vlastního výběru

2 490 Kč vč. 21% DPH

Koupit dárkový poukaz

Darovat online kurz

  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Doživotní přístup ke kurzu
  • Možnost spuštění na TV, PC, tabletu i mobilu

Naši nabídku rozšiřuje produkt Kurz dle vlastního výběru. Jedná se o předplacený poukaz, který se dá uplatnit na jakýkoli kurz z nabídky Extrakurzy.cz. Poukaz může být vhodným dárkem pro vaše blízké, dostanou možnost vybrat si profesionální online kurz vedený špičkou v oboru, který jim bude nejbližší či v kterém se budou chtít zdokonalit.

Všechny kurzy z naší nabídky jsou vedené špičkovými lektory ve svých oborech. Po absolvování online kurzu je vystaven certifikát s podpisem samotného lektora. Kurzy jsou doplněny o textové materiály, které jednotlivé lekce (díly) kurzu doplňují o zajímavé indformace. Materiály je možné stáhnout ve formátu pdf.

Aktuálně nabízené kurzy

Hříšné moučníky z odpalovaného těsta podle Heleny Fléglové

Helena Fléglová je zakladatelkou a majitelkou cukrářské školy HF Pastry Academy, kde vede oblíbené cukrářské kurzy. Snaží se o to, aby její studenti pochopili veškeré důležité technologické postupy, a tvoření malých sladkých dobrot jim přinášelo jen radost. Nás Helena Fléglová provede celým procesem tvorby dezertů z odpalovaného těsta. Od přípravy základního těsta a jeho pečení, výroby craquelinu a různých krémů, až po zdobení úžasných éclairs, větrníků, i elegantní karamelové věže croquembouche, a to ještě není všechno.

Jde to i bez masa podle Marka Fichtnera

Známý český šéfkuchař a majitel restaurace Červený Jelen Marek Fichtner vnímá bezmasé vaření jako výzvu a celým kurzem dokazuje, že plnohodnotné pokrmy se dají připravit z lokálních surovin a bez použití masa. Naučí nás skvělou krémovou bramboračku podávanou s konfitovaným žloutkem, křupavé sýrové karbanátky s česnekovou omáčkou, nadýchaný císařský trhanec, a nejen to!

Česká klasika Honzy Punčocháře

Známý český šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef Jan Punčochář se tentokrát stane průvodcem přípravou tradičních českých pokrmů pro každý den. Naučte se připravit poctivou uzenou polévku, šťavnatý holandský řízek, uvařit nadýchané knedlíky a mnoho dalšího!

Kouzlo cukrařiny Šárky Divácké

Šárka Divácká, zakladatelka brněnské cukrárny Sorry, pečeme jinak vám dovolí nahlédnout do nádherného řemesla, cukrařiny. Upečte s ní překrásný a skvělý Red Velvet a naučte se mnoho cukrářských fíglů.

Maso v hlavní roli s Mirkem Kalinou

Známý český šéfkuchař a porotce soutěže MasterChef Mirek Kalina pro vás připravil recepty, jejichž základem je kvalitní maso. Naučte se upéct výborný roastbeef, vepřovou panenku nebo kachní prsa a staňte se navíc i mistry dokonalých steaků.

Tradiční vietnamská večeře s Khanhem Ta

Khanh Ta vás zasvětí do tajů vietnamské kuchyně, objasní původ a význam některých surovin a poradí jak je používat. Podle jeho kurzu se naučí připravovat vietnamské pokrmy opravdu každý!

Mistrovské sushi s Richardem Tomášem

Známý světový sushi master Richard Tomáš se s vámi podělí o své bohaté zkušenosti ze světa sushi. Předvede a podrobně vysvětlí přípravu jednotlivých surovin i samotného sushi a ukáže, jak ho správně servírovat a jíst. S jeho pomocí zvládne skvělé sushi připravit i naprostý začátečník.

Rybí menu podle Marka Raditsche

Marek Raditsch, odborník na přípravu ryb ukáže širokou a pestrou paletu možností přípravy různých druhů ryb. Naučíte se s ním připravit chutné pokrmy od vykostění a vyfiletování ryby, až po její servírování.

Škola vaření omáček s Petrem Hajným

Chcete se naučit připravovat tradiční české omáčky? Šéfkuchař Petr Hajný vás ve svém online videokurzu provede od základů přípravou tradičních poctivých omáček jako je např. rajská či svíčková.

Sváteční oběd s Honzou Punčochářem

Naučte se s Janem Punčochářem připravit slavnostní oběd. Při přípravě všech jídel používá tradiční české, často opomíjené a přesto běžně dostupné suroviny.