2. Co se naučíme?
Sushi představuje dokonalé spojení rýže, ryby, řasy Nori a wasabi. Richard Tomáš popisuje důležitost kvalitních surovin, ale i samotného stylu japonského stolování.
suroviny
postup
Známý světový sushi master Richard Tomáš se s vámi podělí o své bohaté zkušenosti ze světa sushi. Předvede a podrobně vysvětlí přípravu jednotlivých surovin i samotného sushi a ukáže, jak ho správně servírovat a jíst. S jeho pomocí zvládne skvělé sushi připravit i naprostý začátečník.
Lekce kurzu
-
Seznamte se s lektorem 03:05
-
Co se naučíme? 02:14
-
Příprava rýže 19:07
-
Ochucení rýže 15:18
-
Příprava ryb 23:27
-
Krevety a zelenina 29:46
-
Nigiri sushi 13:05
-
Maki sushi 13:46
-
Uramaki 10:26
-
Finální prezentace 09:10
-
Co jste se naučili? 02:03