1. Co se společně naučíme?

Honza Punčochář povídá o své lásce ke grilování. Možnosti co a jak grilovat jsou téměř nekonečné, a my si ukážeme alespoň některé z nich.

suroviny

postup

Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace U Matěje a porotce soutěže Master Chef provází světem grilování, ukazuje jeho pestrost, barvy, chutě a vůně ze všech stran. Naučí nás připravit několik druhů marinád a přílohových salátů, upéct na grilu dokonale šťavnatá kuřecí stehna, vepřovou krkovici se salátem z grilované cibule či hovězí vysokou roštěnou, a nejen to. Přehlídku lákavých dobrot z grilu završí květák s bylinkovým pestem a salsou z pečených paprik a dokonalý dezert v podobě grilovaných jablek s drobenkou a karamelem.

  • 10 lekcí
  • 7 kompletních receptů

Jan Punčochář šéfkuchař a porotce kulinářské soutěže MasterChef Česko číst více

Vstoupit do kurzu ZDARMA

  • 10 lekcí
  • 7 kompletních receptů
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Možnost doživotního přístupu ke kurzu
  • Možnost spuštění na TV, PC, tabletu i mobilu