1. Co se společně naučíme?
Honza Punčochář povídá o své lásce ke grilování. Možnosti co a jak grilovat jsou téměř nekonečné, a my si ukážeme alespoň některé z nich.
suroviny
postup
Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace U Matěje a porotce soutěže Master Chef provází světem grilování, ukazuje jeho pestrost, barvy, chutě a vůně ze všech stran. Naučí nás připravit několik druhů marinád a přílohových salátů, upéct na grilu dokonale šťavnatá kuřecí stehna, vepřovou krkovici se salátem z grilované cibule či hovězí vysokou roštěnou, a nejen to. Přehlídku lákavých dobrot z grilu završí květák s bylinkovým pestem a salsou z pečených paprik a dokonalý dezert v podobě grilovaných jablek s drobenkou a karamelem.
Lekce kurzu
-
Co se společně naučíme? 03:48
-
Jak vybrat gril a správné palivo 07:25
-
Rolovaná kuřecí stehna s arašídovou omáčkou 13:09
-
Marinády a přílohy 28:20
-
Grilovaná vepřová krkovice s cibulovým salátem 13:06
-
Hovězí vysoká roštěná s pestem 16:09
-
Krevety na česnekovém másle 12:50
-
Pečený květák na grilu se salsou z pečených paprik 10:02
-
Pečená jablka na grilu 08:05
-
Co jsme se naučili 02:05