Jde to i bez masa podle Marka Fichtnera

Marek Fichtner
šéfkuchař restaurace Červený Jelen & Trezor Špork

Známý český šéfkuchař a majitel restaurace Červený Jelen Marek Fichtner vnímá bezmasé vaření jako výzvu a celým kurzem dokazuje, že plnohodnotné pokrmy se dají připravit z lokálních surovin a bez použití masa. Naučí nás skvělou krémovou bramboračku podávanou s konfitovaným žloutkem, křupavé sýrové karbanátky s česnekovou omáčkou, nadýchaný císařský trhanec, a nejen to!

  • 11 lekcí
  • 8 kompletních receptů
  • 8 receptů k vytištění
  • 1 hodina a 56 minut

Marek Fichtner šéfkuchař restaurace Červený Jelen & Trezor Špork číst více

Vstoupit do kurzu ZDARMA

Od 990 

  • 11 lekcí
  • 8 kompletních receptů
  • 8 receptů k vytištění
  • 1 hodina a 56 minut
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Možnost doživotního přístupu ke kurzu
  • Možnost spuštění na TV, PC, tabletu i mobilu

Známý český šéfkuchař a majitel restaurace Červený Jelen Marek Fichtner vnímá bezmasé vaření jako výzvu a celým kurzem dokazuje, že plnohodnotné pokrmy se dají připravit z lokálních surovin a bez použití masa. Naučí nás skvělou krémovou bramboračku podávanou s konfitovaným žloutkem, křupavé sýrové karbanátky s česnekovou omáčkou, nadýchaný císařský trhanec, a nejen to!

Představení kurzu

Lekce kurzu

  1. PŘEHRÁT PO REGISTRACI 03:00

  2. PŘEHRÁT PO REGISTRACI 02:04

  3. 20:41

  4. 17:04

  5. PŘEHRÁT PO REGISTRACI 11:45

  6. 13:37

  7. 12:53

  8. 12:58

  9. 10:31

  10. 10:09

  11. 01:21

Výhody tohoto kurzu

  • 11 lekcí

  • 1 hodina a 56 minut profesionálního videa

  • Certifikát o absolvování kurzu s podpisem

  • Interaktivní provázání jednotlivých dílů a postupů

Autor kurzu