2. Co se naučíme?

V kurzu se naučíme připravit české sváteční menu o několika chodech. Jako předkrmy připravíme s Janem Punčochářem tatarák z pečené červené řepy nebo hříbkové carpaccio, polévkou bude topinamburový krém a hlavním chodem se stanou kachní žaludky se slaninou a cibulí, kroupové rizoto s liškami nebo plněná křepelka s karamelizovanou zeleninou. Úžasnou sladkou tečkou za celým menu budou jednoduché ricottové knedlíčky s jahodami.

suroviny

postup

Celým kurzem nás provede Jan Punčochář, šéfkuchař pražské restaurace U Matěje a porotce televizní soutěže MasterChef.

Co pro něj znamená vaření? Celý život! 

I když nepochází z kuchařské rodiny, odmalička ho práce v kuchyni bavila a vždy věděl, že se stane kuchařem. Když má volno, velmi rád vaří i doma, pro rodinu nebo i pro návštěvy, kterým připravuje pestré, vícechodové menu hlavně z českých surovin, byť jsou některé z nich netradiční a pozapomenuté. 

  • 11 lekcí
  • 7 kompletních receptů

Jan Punčochář šéfkuchař a porotce kulinářské soutěže MasterChef Česko číst více

Vstoupit do kurzu ZDARMA

  • 11 lekcí
  • 7 kompletních receptů
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Možnost doživotního přístupu ke kurzu
  • Možnost spuštění na TV, PC, tabletu i mobilu