2. Co se naučíme?

Marek Fichtner nás naučí připravit kompletní bezmasé menu ze snadno dostupných surovin. Začneme krémovou bramboračkou, následuje několik hlavních chodů a nechybí ani sladká tečka v podobě císařského trhance.

suroviny

postup

Známý český šéfkuchař a majitel restaurace Červený Jelen Marek Fichtner vnímá bezmasé vaření jako výzvu a celým kurzem dokazuje, že plnohodnotné pokrmy se dají připravit z lokálních surovin a bez použití masa. Naučí nás skvělou krémovou bramboračku podávanou s konfitovaným žloutkem, křupavé sýrové karbanátky s česnekovou omáčkou, nadýchaný císařský trhanec, a nejen to!

  • 11 lekcí
  • 8 kompletních receptů

Marek Fichtner šéfkuchař restaurace Červený Jelen & Trezor Špork číst více

Vstoupit do kurzu ZDARMA

  • 11 lekcí
  • 8 kompletních receptů
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Možnost doživotního přístupu ke kurzu
  • Možnost spuštění na TV, PC, tabletu i mobilu