2. Co se naučíme?
Marek Fichtner nás naučí připravit kompletní bezmasé menu ze snadno dostupných surovin. Začneme krémovou bramboračkou, následuje několik hlavních chodů a nechybí ani sladká tečka v podobě císařského trhance.
suroviny
postup
Známý český šéfkuchař a majitel restaurace Červený Jelen Marek Fichtner vnímá bezmasé vaření jako výzvu a celým kurzem dokazuje, že plnohodnotné pokrmy se dají připravit z lokálních surovin a bez použití masa. Naučí nás skvělou krémovou bramboračku podávanou s konfitovaným žloutkem, křupavé sýrové karbanátky s česnekovou omáčkou, nadýchaný císařský trhanec, a nejen to!
Lekce kurzu
-
Seznamte se s lektorem 03:00
-
Co se naučíme? 02:04
-
Bramboračka s konfitovaným žloutkem 20:41
-
Bramborové karbanátky s modrým sýrem 17:04
-
Smažené sýrové knedlíčky se špenátovou majonézou 11:45
-
Plněný kapustový list s rajčatovou omáčkou 13:37
-
Slané dýňové lívance s omáčkou z podmáslí 12:53
-
Bramborové rösti s koprovou omáčkou a pošírovaným vejcem 12:58
-
Guláš z hlívy ústřičné 10:31
-
Císařský trhanec s karamelizovanými jablky 10:09
-
Co jste se naučili 01:21